Motivul pentru care un turist de la munte a ales să doarmă în noaptea de Revelion în loc să petreacă

În staţiunile pline de brazi încărcaţi de zăpadă, noaptea agitată de Revelion a fost urmată de o zi la fel de animată.

Câteva ore de somn în zori au fost suficiente pentru turişti să-şi încarce bateriile şi s-o ia de la capăt. Aceştia au ocupat pârtiile de schi şi de săniuş, au ambalat motoarele snowmobilelor ori au dat bice cailor în plimbările cu sania cu zurgalăi.
 
După o noapte petrecută mai ales în restaurante şi cluburi, cei care s-au cazat în Poiana Braşov au ieşit miercuri în natură, ca să se bucure de zăpadă aşternută într-un strat gros. Plimbările cu sania cu zurgalăi şi cursele cu snowmobilul au fost numai bune ca să-i revigoreze mai ales că urmează încă o noapte solicitanta.
 
Turist"Până mâine dimineaţă vrem să stăm, să mergem şi la Predeal, şi la Sinaia, peste tot. Şi la noapte? La noapte la discotecă."
 
Derdeluşurile au fost mai animate ca niciodată. Obligaţi de cei mici să iasă din casă, părinţii s-au văzut nevoiţi să se arunce în zăpadă ca-n vremurile copilăriei lor.
 
Reporter: "Mai puteţi? 
Turist: "Da, mai pot! 
Reporter: "După noaptea trecută?" 
Turist: "Păi eu am dormit noaptea trecută". 
Reporter: "Cum, de Revelion?" 
Turist: "Da, da". 
Reporter: "Păi şi când petreceţi?"
Turist"Eu petrec în restul anului."
 
Turista: "Încercam să-l facem curajos pe cel mic. Adică să nu-i fie frică de panta, de zăpadă, de adrenalină".
 
Şi la Păltiniş a fost o zi superbă pentru schi.
 
Schior: "Prima zi din an mă prinde mereu pe pârtie. Eu petrec întotdeauna pe pârtie doar ca azi o petrec la Păltiniș. E excelent."
 
Turist"Asta e ce-mi place să fac şi am zis să încep ziua cu ce îmi place,. Şi anul! Partâiile sunt în stare fiarte bună, am dus lipsă de zăpadă, acum ne bucurăm că şi-a dat drumul."
 
Marius Roman, administratorul pârtiei: "Ninge din nou, perfect pentru sporturile de iarnă dar nu ne bazăm doar pe ajurtptul naturii. Noapte de noapte tunurile merg constant şi ca tot vorbinm de noapte, ţin să menţionez că avem şi nocturnă deschiză."
 
Turist: "E un prilej de bucurie, speram noul an să ne aducă pace şi linişte în suflete. Suntem aici toată familia cu copiii, să ne bucurăm de zăpadă"
 
Seara le va aduce tuturor o nouă rundă de petreceri cu mese îmbelşugate, muzica şi dans.
Modifică setările cookies