Fete in costum de baie, pe partia de la Paltinis. Miss Bikini, aleasa in acest weekend, la sub zero grade

Miss Bikini a fost aleasa la minus un grad. De 8 martie, zeci de tinere fara inhibitii au stat mai bine de doua ore pe partia de la Paltinis, echipate doar in costum de baie, la care au adaugat mai mult in gluma, caciulite si ochelari de soare.

Fetele au avut de trecut mai multe probe una mai dificila decat alta, insa efortul a meritat pentru ca marele premiu a constat intr-o excursie intr-un loc de soare plin, de pe malul Mediteranei. Totul bineinteles, spre incantarea barbatilor aflati in public.

Dupa ce si-au prezentat tinutele ca la un concurs de moda si au purtat in loc de pantofi cu toc, clapari- domnisoarele au facut slalom cu schiurile sau cu placa, au pornit un snowmobil si au batut cuie cu barosul.

"Emotiile si adrenalina nu ne face sa simtem frigul", a declarat una dintre concurente.

O alta domnisoara, Denisa, are 19 ani si a reusit sa faca o coborare insa in final s-a incurcat exact ca la simularea de la Bac. Nu s-a descurcat cu barosul si asta n-ar fi tot...

Reporter: "Ce-ai facut la simulare?"
Denisa: "Habar nu am."
Reporter: "Astazi cum te-ai descurcat?"
Denisa: "Astazi mi-am dovedit pentru mine ca sunt ceva foarte, foarte bun!. A fost o zi foarte provocativa".

Pentru Georgiana, cel mai greu a fost sa suteze si sa bata cuie cu un ciocan greu de 10 kilograme.

"A fost foarte bine, contrar asteptarilor! Ma gandeam ca o sa inghet mai tare, dar nu!", a declarat Georgiana.

Annei i-a purtat noroc dragostea. S-a mutat din Cluj la Sibiu pentru ca aici locuieste iubitul sau iar astazi a castigat marele premiu.

Reporter: "A fost vreo proba care ti-a pus probleme mari?"
Ana Kilin, castigatoare: "Cred ca cea cu cuie, de-aia eu nu m-am gandit niciun moment ca as putea sa castig! Sunt atatea fete extraordinare!"

Nu doar fetele s-au simtit bine! Cei care au venit sa le vada in costume de baie au fost extrem de fericiti.
A fost un week-end de poveste si pe Valea Prahovei unde, a nins astazi ca in mijlocul iernii iar sus, pe platoul Bucegilor, a viscolit puternic.

Cei care n-au apucat sa ajunga pana acolo s-au distrat pe partii. Hotelierii au pregatit pachete cu tarife reduse. La trei stele, doua persoane, au platit pentru doua nopti 550 de lei.

Modifică setările cookies