Extensii de gene, machiaj de discoteca si poseta pe brat. Cum a venit pe partie o tanara din Romania

Muntele a devenit oficial punctul numarul unu al atractiilor de pe harta Romaniei. Tineri si tinere in blugi sau mai rau, imbracati ca pentru o seara in club, populeaza zilele acestea partiile. Cativa au incercat sa mearga sambata pentru prima data pe schiuri.

A fost o zi plina de emotii noi pentru acest grup. Fetele au iesit pe partie, dar nu pentru schiat, ci pentru a-si imbogati albumele de poze de pe Facebook.

Vedeta partiei, o domnisoara, a pregatit bine acest moment. Echipamentul sau consta in extensii de gene, machiajul de discoteca, poseta atarnata de brat, blanita si... cizmele in picioare.

Sesiunea foto s-a terminat repede. Probabil pentru ca a fost destul de frig. Asa ca fetele s-au concentrat pe instruirea baietilor, care au urcat pentru prima data pe schiuri.

Legea nescrisa a partiei spune ca cine nu stie sa schieze va reusi sa-i incurce pe cei care se pricep la acest sport. 

Cu toate ca la munte nu a nins, se poate schia in conditii bune pe partiile din Busteni, Azuga si Predeal. 

Stațiuni recomandate

Totul despre cele mai bune pârtii din România

Toate pârtiile
< script> // Facebook async loading. (function(){ var e = do cument.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location. protocol+'//connect.facebook.net/en_US/all.js'; doc ument. getElementById('fb-root').appendC hild(e); }()); window.fbAsyncInit = function(){ FB.init({appId:'2549117 712 57763',stat us:true,cookie:true,xfbml:true}); };