De la reduceri, la cina romantica. Ce surprize au pregatit hotelierii la munte pentru cupluri de Ziua Indragostitilor

Cuplurile care petrec Ziua Indragostilor la munte au parte de surprize speciale.

Hotelierii i-au tentat cu reduceri la pachetele pentru acest weekend, dar si meniuri sau petreceri tematice. In plus, pe partii, in Sinaia si Busteni, vor avea loc concursuri toata ziua si concerte seara.

Barmanii si bucatarii si-au pus imaginatia la lucru pentru a le oferi clientilor surprize delicioase. "Acest cocktail e special pentru indragostiti pentru ca le trezeste pasiunea."

Nici reducerile de pret la pachetele de cazare n-au fost de neglijat de catre cei care planuiau sa petreaca intr-un mod special Ziua Indragostitilor.

"Le oferim clientilor in acest weekend discounturi, o petrecere de Valentine's, o cina romantica inclusa, vom aprinde lampioane", spune directoarea unui hotel.

Ana Maria si Ovidiu sunt impreuna de un an si si-au dorit de Ziua Indragostitilor o mini-vacanta la munte. Au ales un hotel unde terapiile spa sunt reduse in acest weekend cu 50% pentru a incerca masajul de relaxare in cuplu si jacuzzi-ul.

La Busteni sunt in acest weekend si Zilele Orasului, care au debutat deja cu un concurs de schi pentru amatori pe partia Kalinderu. Cel mai mic participant are 5 ani, iar cel mai in varsta 80.

Si in Sinaia turistilor li s-au pregatit surprize.

"Vom avea toti monitorii care vor face demonstratii, vom avea foc pe zapada, vom avea artificii la cel mai mare calibru, vom avea trupe care vor canta care sa ne incalzeasca. Nu vm uita nici de vinul fiert si prajituri pentru indragostiti", spune Marian Panait, organizator.

Trupa Voltaj va fi cea care va incinge aici atmosfera.


 

Modifică setările cookies