Problemele continua la Jocurile de la Soci. Un sportiv a spart usa de la baie iar o britanica a fost speriata de un lift neterminat

Un sportiv din Statele Unite si altul din Marea Britanie au avut parte de incidente neplacute in prima zi a Jocurilor Olimpice de la Soci.

Rebekah Wilson, care face parte din echipajul de bob al Marii Britanii, a tras o speritura pe cinste atunci cand a incercat sa iasa din hotelul in care e cazata in Satul Olimpic.

Sportiva a dat peste un lift inca neterminat. "Cand am apasat pe buton si s-au deschis usile nu era nimic" a povestit ea, publicand pe contul de Twitter si o imagine, relateaza Washington Post, adaugand ca doar atentia ei a evitat o catastrofa.
 


Nu a fost singura sportiva care a avut un debut problematic la Soci. Tot un membru al echipajului de bob, de aceasta data al Statelor Unite, a fost nevoit sa sparga usa de la baia din hotel.

Johnny Quinn a ramas blocat la baie, fara niciun mijloc de a anunta pe cineva de situatia sa. Americanul s-a folosit de antrenamentele sale pentru a sparge usa care nu se mai deschidea.

"Fara un telefon pentru a cere ajutor, am apelat la ce am invatat din antrenamente pentru a iesi", a explicat sportivul intr-un mesaj pe Twitter.

Presa americana a relatat pe larg despre ambele situatii, insa sunt voci care condamna ziaristii din Statele Unite ca au exagerat problemele legate de cazare si de organizare a rusilor. "Soci este un oras frumos. Se exagereaza cu aceste cazuri" a comentat un utilizator pe Twitter.
 

Modifică setările cookies