Imaginea zilei la Jocurile Olimpice de la Soci: reactia patinatoarei Ashley Wagner atunci cand si-a vazut nota

Patinatoarea americana Ashley Wagner a oferit, sambata, la Jocurile Olimpice de la Soci, imaginea zilei.

Sportiva americana, in varsta de 22 de ani, a trecut in 10 secunde de la exuberanta la dezgust dupa ce a vazut punctajul oferit de juriu.

Reactia lui Ashley, care nu si-a ascuns deloc sentimentele, a ajuns virala in Statele Unite.

Tanara sportiva era de-a dreptul incantata de prestatia de sambata de la programul scurt de patinaj artistic - evenimentul pe echipe - insa bucuria ei s-a stins in cateva secunde cand si-a vazut punctajul pe ecran.

"Punctajul m-a dezmagit, a fost prea mic" a recunoscut patinatoarea. Cu un punctaj de 63.10, Ashley s-a clasat pe 4, in timp ce pozitia de lider i-a revenit rusoaicei de doar 15 ani, Yulia Lipnitskaya.



Delegatia de patinaj artistic a Statelor Unite este in centrul unor controverse la Soci.

Cotidianul francez L'Equipe a dezvaluit, citand un antrenor rus sub protectia anonimatului, ca Statele Unite si Rusia se vor ajuta pentru a imparti medaliile de aur la patinaj artistic, relateaza Reuters.

"Sunt acuzatii false. Nu exista ajutor intre tari"
a declarat un reprezentant al delegatiei americane la Soci.

In materialul prezentat de ziarul francez se specula ca rusii ii vor ajuta pe americanii Meryl Davis si Charlie White sa devina campioni olimpici la dans pe gheata (ar deveni primii in istoria tarii), in timp ce Rusia va fi ajutata sa ia medalia de aur la proba de perechi.

 

Sursa foto: Getty

Modifică setările cookies