Fotografii topless in zapada cu schioarea sexy de la Jocurile Olimpice de la Soci. Imaginile care au provocat furie in tara ei

O sedinta foto facuta de o schioare din Liban, participanta la Jocurile Olimpice de la Soci, a starnit indignare in tara ei. Pentru sedinta foto, Jackie Chamoun, 22 de ani, a renuntat treptat la echipamentul de schi, pana a ramas doar in clapari, cu un rucsac in spate si cu casca pe cap.

Pozele, in care sportiva apare topless, au fost facute pentru un calendar austriac. Filmul facut in timpul sedintei foto a fost postat online, iar oficialitatile din Liban si-au exprimat imediat mania, relateaza The Mirror.

Faisal Karami, ministrul Tineretului si Sportului, a spus ca a cerut Comitetului Olimpic din Liban sa inceapa o ancheta cu privire la sedinta foto facuta de sportiva olimpica. Asta in timp ce presa din tara a acuzat-o pe tanara si frumoasa sportiva ca "a facut Libanul de rusine".

Jackie Chamoun a postat pe Facebook un mesaj prin care isi cere scuze pentru situatia creata, adaugand ca acele fotografii au fost facute in urna cu trei ani. "Fotografiile rezultate in urma acelei sedinte foto sunt altele decat cele care circula acum pe net. Filmarea si fotografiile pe care le vedeti acum sunt parte din pregatiri si nu ar fi trebuit sa fie facute publice. Oricum, vreau sa-mi cer scuze tuturor, stiu ca Libanul este o tara conservatoare si nu aceasta este imaginea care reflecta cultura noastra. Inteleg perfect daca vreti sa ma criticati pentru asta. Acum sunt la Jocurile Olimpice, iar aceste fotografii pe care eu nu le-am vazut inainte sunt distribuite. Este foarte trist. Tot ce pot sa le spun celor care au vazut aceste imagini este sa nu le distribuie mai departe. M-ar ajuta sa ma concentrez aici, la antrenamente si la curse".

Comitetul Olimpic din Liban a emis un comunicat in care precizeaza: "Comitetul Olimpic din Liban nu va cere excluderea lui Chamoun de la Jocurile de la Soci, intrucat gestul nu contravine regulilor olimpice si nici nu a fost facut in timpul pregatirilor sau desfasurarii jocurilor".

Modifică setările cookies