Schiorul care a lasat o lume intreaga cu gura cascata. S-a filmat singur in timpul unei sarituri cu schiurile

Novergianul Anders Jacobsen, unul dintre cei mai buni saritori cu schiurile din lume, a realizat un videoclip absolut uluitor: el s-a filmat singur in timp ce facea un salt extrem de spectaculos.

Videoclipul a devenit rapid viral, chiar daca e doar o reclama la camera video folosita de Anders Jacobsen in timpul filmarii. O lume intreaga s-a uitat la imaginile realizate de schior, care si-a prins o camera pe casca pentru a se filma chiar cand face un salt cu schiurile.

Si nu este de mirare ca acest clip a devenit viral: perspectiva e absolut senzationala deoarece camera video a fost asezata chiar in dreptul fetei schiorului norvegian, surprinzand atat saltul cu schiurile – o saritura de antrenament pe partia olimpica de la Lillehammer – cat si expresia lui Anders Jacobsen in timpul saltului.

Iar daca va intrebati unde a fost fixata camera, care nu se vede absolut deloc in videoclip: camera a fost prinsa de fapt cu o tija de casca schiorului iar in post-productie tija a fost stearsa din secventele in care era vizibila. 

Anders Jacobsen este unul dintre cei mai titrati saritori cu schiurile din lume: a castigat 9 etape de cupa mondiala, o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2012 si are 10 medalii la diverse campionate mondiale de schi. 

Modifică setările cookies