Mai mult decat distractie. Schi-ul si snowboarding-ul, sporturi perfecte pentru slabit si dezvoltarea musculaturii

Slabeste distrandu-te!

Alergat, fotbal, fitness sau 'fiare' - cele mai populare sporturi pentru romanii care vor sa iasa din rutina si sa isi 'lucreze' silueta.

Alergatul pe timp de iarna, prin zapada, printre mormanele de pe trotuare si din parcuri, poate fi insa destul de greu. Asta nu inseamna ca ai o scuza sa nu faci miscare, mai ales ca mesele de Craciun si Revelion vin cu destule calorii.

Asa ca...de ce sa nu incerci ceva nou? Doua dintre cele mai frumoase sporturi de iarna sunt schi-ul si snowboarding-ul, iar pe langa distractia pe care ti-o ofera, ai si sansa sa-si sculptezi putin silueta.

Mai multe studii arata ca sporturile de iarna nu te ajuta doar la slabit, insa iti si intaresc sistemul imunitar si pe cel cardiovascular, reducand riscul bolilor de inima.

Cum te ajuta schi-ul sa slabesti
Sporturile de iarna sunt in general 'underrated', mai ales cand vine vorba de efortul depus. Majoritatea celor care nu au reusit sa practice acest sport cred ca e destul de usor.

Schiatul te ajuta insa enorm in dezvoltarea musculaturii, arderea grasimilor si in obtinerea unei flexibilitati a membrelor.

Schiand, poti arde peste 6-700 de calorii intr-o ora, echivalentul a tot atat timp de jogging.

Important! Nu exagera si nu sta pe partie prea multe ore. Te vei epuiza si deshidrata, asa ca este important sa bei foarte multe lichide si te pastrezi si pentru urmatoarea zi.

Snowboarding = echilibru fizic si psihic
Un sport preferat in mare parte de tineri, 'datul cu placa' este si el extrem de eficient si ajuta la slabire.

Nu insa doar atat! O coordonare buna, un echilibru perfect si o capacitate de efort marita - sunt calitati pe care le poti dezvolta enorm facand practicand acest sport si antrenandu-si intreg corpul.

Modifică setările cookies