Cele mai tari gadgeturi pe care le poti avea atunci cand mergi pe partie

De la zi la zi, tehnologia cucereste nu doar lumea IT-ului, ci si echipamentele si imbracamintea pentru sporturile de iarna.

Schiorii si snowboarderii sunt privilegiati si in aceasta iarna. Costumele speciale au devenit tot mai usoare si mai rezistente, iar partia nu mai are farmec fara gadgeturile de ultima generatie.

Nimeni nu mai concepe o tura pe partie fara telefonul mobil in buzunar, fara o postare pe Facebook sau Twitter. Atunci ce zici de un accesoriu pentru telefon care nu doar ca iti va proteja mobilul de frig si umezeala, dar ii va face invidiosi pe ceilalti parteneri de schi?

Burton si Nokia si-au unit fortele pentru a crea o protectie termica pentru telefonul mobil, folosind un material special, care s-a dovedit ca va extinde durata de viata a bateriei telefonului mobil cu pana la 50 la suta in conditii de sub zero grade Celsius.

 

Filmeaza-te in timp ce schiezi: CONTOUR PLUS 2 CAMERA

Sa iti filmezi propriile ture pe partie nu mai e ceva iesit din comun. Daca v-ati pus la curent deja cu ultima gama de GoPro-uri, e momentul sa incercati si Contour Plus 2 , care dispune de un sistem GPS care gaseste usor locatia, calculeaza viteza si altitudinea si va garanteaza amintiri de neuitat de pe partie. Unii specialisti sustin chiar ca e mai usor de folosit decat echipamentul GoPro.

Are cinci moduri video, inclusiv capacitatea de a filma in super slow – motion, are un obiectiv cu unghi larg de 170 grade si rotire la 270 de grade . Se conecteaza la dispozitivul mobil pentru a incarca apoi imagini pe Facebook, Vimeo si YouTube.

 

Gaseste-ti comorile pierdute: FINDER SKI

Cu siguranta s-a intamplat sa iti pierzi ceva pe partie in timp ce schiai sau te dadeai cu placa. Ei bine, acum nu mai e o problema sa gasesti in zapada ce ai pierdut in timpul unei caderi sau a unei coborari in viteza pe partie.

Sistemul Resqski foloseste tehnologia de frecventa radio si un dispozitiv portabil – de dimenensiunile unui card de credit, care comunica cu tag-uri atasate la la schiuri si poate localiza, spre exemplu, un schi ingropat si la un metru in zapada si o distanta de 30 de metri de locul „accidentului” . Un beep si o luminita iti vor salva obiectele ratacite in zapada.

 

Fa furori pe partie cu ochelarii de protectie Dragon Proiecte Avansate X ( DAPX ) 

Cine nu si-ar dori o vedere periferica de exceptie pe partie? Lipsa vederii periferice si aburirea ochelarilor de protectie sunt cele mai mari probleme cu care se confrunta cei care se dau cu schiurile sau cu placa. Aceasta problema a fost rezolvata odata cu apartitia ochelarilor Dragon Proiecte Avansate X, care dispun de o lentila speciala si au orificii de ventilatie.

Un alt avantaj este ca nu au rama si ofera schiorilor si snowboarderilor atat o vedere periferica maxima, cat si varianta de a alege intre 2 modele: cu lentile ionizate (oglinda) sau non-ionizate.

Modifică setările cookies