Vremea se raceste in toata tara de saptamana viitoare. Veste buna pentru turisti si pasionatii de schi sau snowboard. Cand incepe sa ninga:

Meteorologii anunta ca, incepand de saptamana viitoare, vrema se raceste in toata tara, iar in unele zone va ninge marti si miercuri.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile, la munte

DUMINICA - Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an. Cerul va fi variabil ziua, apoi se va innora treptat. Indeosebi noaptea va ploua pe arii extinse, in general slab cantitativ, iar in Carpatii Orientali si cu totul izolat in rest, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

LUNI - Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua slab. In Carpatii Orientali si cu totul izolat in restul zonei montane precipitatiile vor fi mixte si se poate forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste, iar in a doua parte a intervalului, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

MARTI - Vremea va fi in general inchisa si temporar vor cadea precipitatii, in general slabe cantitativ. In Carpatii Occidentali vor predomina ploile, iar in Carpatii Meridionali si in cei Orientali vor fi mai ales lapovite si ninsori. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in zona montana inalta.

MIERCURI - Valorile termice vor continua sa scada, vremea devenind geroasa noaptea, mai ales Carpatii Orientali. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari.

Pasionatii sporturilor de iarna s-ar putea bucura weekendul viitor de o portie buna de schi sau snowboarding, meteorologii anuntand ca vremea va continua sa se raceasca.
 

Modifică setările cookies