Tunurile de zapada, salvarea sezonului de iarna. Cum incearca hotelierii sa ii atraga pe turisti

Este cea mai rea iarna pentru proprietarii de pensiuni si hoteluri din statiunile montane. Zapada intarzie sa cada in cantitati semnificative, astfel ca tunurile au ramas singura solutie pentru ski sau sanius.

In statiunea Straja din judetul Hunedoara, o parte dintre hotelieri au recurs la metode disperate pentru a atrage turisti in acest weekend. Au redus preturile la cazare cu pana la 50%. Lucru neobisnuit in plin sezon de iarna, mai ales in weekend. De exemplu, in mod normal o noapte de cazare ajunge pana la 150 de lei, insa pentru acest sfarsit de saptamana pretul a scazut pana la 75 de lei de persoana.

De asemenea, si proprietarii de pensiuni au oferte speciale. De exemplu, cinci nopti de cazare, plus masa, costa 499 de lei. Pentru a nu ramane in urma cu reducerile, si instructorii de ski au venit cu reduceri de 30%.

In momentul de fata, la Straja, doar partiile Constantinescu si Soarelui sunt deschise, din cele 12 existente.

In aceasta statiune a nins usor luni noaptea si miercuri, insa nu a fost suficient. Astfel ca tunurile de zapada au functionat permanent si numai din acest motiv se poate schia.
 

Modifică setările cookies