In ultimele zile, la Straja a nins cat in tot sezonul de iarna, spun cabanierii. Partiile sunt perfecte, dar lipsesc turistii

Ninsoarea cazuta din abundenta in ultimele doua zile, in statiunea montana Straja, a creat conditii de schi excelente pe partiile care acum sunt imbracate de zapada naturala.

Daca in urma cu cateva zile, putinii turisti din statiune schiau pe zapada produsa de tunurile de zapada artificiala, acum, ninsoarea care a cazut necontenit  in ultimele ore a imbracat partiile intr-un alb natural. Cabanierii spun ca in ultimele doua zile, la Straja a nins cat in tot sezonul de iarna, in care zapada s-a lasat mai mult asteptata. 

Potrivit administratorilor de pensiuni din zona, in unele locuri din statiunea hunedoreana, zapada atinge jumatate de metru, iar partiile sunt in stare excelenta. Acest lucru insa nu este de ajuns, pentru ca statiunea nu este populata de turisti in aceasta perioada. Cabanierii spera ca temperaturile sa se mentina scazuta si spre finalul saptamanii, pentru ca atunci, in statiune vor sosi mai multi turisti.   

Modifică setările cookies