Cea mai noua partie de schi din Romania, inaugurata azi. In prima zi accesul e gratuit

La Gura Humorului se deschide vineri, 31 ianuarie, cea mai noua partie de schi din tara noastra, Soimul II, destinata mai ales incepatorilor. 

Partia Soimul II are o lungime de 500 de metri si imparte acelasi punct de plecare cu Soimul, partia mai veche din Gura Humorului. Aceasta din urma, aproape de trei ori mai lunga, a fost inaugurata in 2010 si a costat aproximativ 11 milioane de euro, fiind dotata cu cu telescaun, cinci tunuri de zapada, o masina de batut zapada si o instalatie pentru nocturna.


Daca partia Soimul avea un grad de dificultate variabil, de la usor la dificil, noua partie este destinata schiorilor incepatori. Investitia a fost sub 100.00 de euro iar partia Soimul II ar fi trebuit inaugurata inca din decembrie 2013, insa a intarziat din cauza conditiilor meteo. Noua partie va folosi instalatia de telescaun deja existenta si are propria ei instalatie de teleschi, cu o capacitate de 700 de persoane pe ora. 

Azi, pentru ca e o zi speciala, intrarea pe ambele partii din Gura Humorului, atat cea noua cat si cea veche, este libera, ora de deschidere a acestora fiind 12:00. Incepand de maine programul e intre orele 10:00 si 20:00 in fiecare zi a saptamanii iar tarifele le gasiti mai jos.

Modifică setările cookies