Bucuria primei zapezi adevarate din acest an i-a scos pe partii noaptea. Aglomeratie pe partiile de schi si dupa lasarea intunericului

Am scapat de viscol, incepe sa se moaie si gerul, asa ca a venit vremea sa ne si bucuram de zapada. La munte, starea partiilor este excelenta, iar turistii au umplut deja statiunile de pe Valea Prahovei.  

Nimeni n-a rezistat sa stea in camerele de hotel si inca de vineri seara oamenii au iesit pe partie sa schieze relaxat, inaintea aglomeratie de sambata. La derdelus, strigatele de bucurie ale copiilor au umplut atmosfera de voie buna.

Adultii nu au rezistat nici ei in fata peisajului perfect. De cum au ajuns in Predeal, si-au lasat grabiti bagajele in camere si au iesit direct pe partie. "Simt o foarte mare bucurie sa ma aflu aici partie. Este ceva extraordinar. Totul este superb: aerul, oamenii", spune un turist.

Pentru cei care acum invata sa schieze, nocturna a fost ideala pentru o lectie cu un instructor. Partia era libera, iar elevii au avut unde sa se desfasoare.

In acest week-end, in statiunile de la munte sunt asteptati peste 6.000 de turisti. Asta spre satisfactia hotelierilor si administratorilor de pensiuni, care, dupa atatea saptamani fara zapada, pot in sfarsit sa se gandeasca la castiguri.

Daca si tu esti in acest weekend la munte, trimite o poza cu partia pe care te afli pe adresa Stirile PROTV.

Modifică setările cookies