Accident incredibil la schi. Saritura ratata care i-a durut pana si pe spectatori

Daca sunteti mai sensibili, mai bine nu va uitati la accidentul suferit de austriacul Thomas Morgenstern, triplu campion olimpic. Pana si pe oficialii prezenti i-a durut. 

Ca sa nu va simtiti vinovati, va spunem inainte de a va uita la acest videoclip ca sportivul austriac a scapat doar cu un traumatism la cap si o contuzie la plamani si ca vrea chiar sa sara din nou la Jocurile Olimpice de la Soci. Cazatura sa a ingrozit insa o lume intreaga. Reactia oficialilor spune tot. "Ma doare si pe mine", a spus, imediat dupa accident, principalul antrenor al lotului austriac de schi. "Multumesc lui Dumnezeu ca nu am vazut cazatura", a declarat alt coleg al lui Morgenstern


Accidentul a avut loc pe 10 ianuarie 2014, in timp ce Thomas Morgenstern participa la un antrenament in cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Kulm (Austria). Schiorul a fost imediat spitalizat, mai ales ca doar cu o luna in urma suferise un alt accident la Titisee-Neustadt, in Germania, accident soldat insa numai cu taieturi, vanatai si un deget rupt.


Desi din aceste imagini e posibil sa nu va dati seama, Thomas Morgenstern este unul dintre cei mai buni saritori cu schiurile din lume. Austriacul in varsta de 27 de ani are 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice si o duzina de medalii la competitii internationale. A castigat de doua ori Cupa Mondiala si o singura data “Turneul celor Patru Coline”, care are loc in Germania si Austria si “Turneul Nordic”, organizat in Norvegia si Finlanda. Morgenstern este, de asemenea, idolul reprezentantului Romaniei la Soci la proba de sarituri cu schiurile, Iulian Pitea.

Modifică setările cookies