60.000 de turisti sunt asteptati la munte, odata cu debutul programului "O saptamana la munte"

Zapada a adus nameti de probleme in intreaga tara, dar pentru cei cu afaceri la munte este o binecuvantare. Acestia se asteapta la un grad de ocupare de aproape 5 ori mai mare decat saptamanile trecute. Numarul turistilor poate ajunge chiar si la 60.000, mai ales ca in curand va incepe si programul "O saptamana la munte" care vine cu reduceri de pana la 50%. In plus, elevii au intrat in vacanta.

Pe partia Cazacu, din Azuga, saniile au fost date uitarii. Copiilor li s-au alaturat, mai timizi, si parintii sau chiar bunicii.

In Bistrita Nasaud, pe partia Piatra Fantanele, peste o suta de copii dar si adulti au participat la concursuri.
Au avut de parcurs trei kilometri, pe schiuri. Pentru cei mici a fost primul an cand au participat, dar cu toate acestea s-au descurcat excelent. Costica a iesit invingator

Spectatorii au facut galerie de pe margine. Printre ei s-a facut remarcat Badea Stefan, la cei 76 de ani ai sai.

"La deal, la vale nu ma obosesc asa rau ca ma duc ele. Nu pot purta clapari ca sunt grei, au 5 kilograme. Cizmele sunt usoare", a spus Badea Stefan.

LA sfarsitul competitiei a primit cu ochii in lacrimi medalia pentru cel mai varstnic participant. Dupa terminarea concursului, amatorii si-au adus saniile si sacii pentru a profita de partie.

Barbatul a fost astfel premiat pentru ca a fost cel mai varstnic sportiv de pe partie, dar si pentru energia de care da dovada la o varsta atat de inaintata.

La final, toti cei prezenti au fost ispititi cu iahnie de fasole cu ciolan afumat.
 

Modifică setările cookies