Spectacol pe gheata verticala la Busteni cu premii in valoare de 10.000 euro 

Mai e putin pana cand se da startul celei de-a  doua etape a Cupei Mondiale de Catarare pe Gheata la Busteni. In perioada 15-18 ianuarie Clubul Alpin Roman organizeaza o competitie spectaculoasa la care participa 90 dintre cei mai buni sportivi ai lumii din 22 de tari din Europa, Asia si America de Nord. 

Concursul se va desfasura pe parcursul a 4 zile in etapele de calificari, semifinale si finale si va avea doua probe: viteza si dificultate – fiecare pe doua categorii: masculin si feminin. Competitia va avea loc la baza partiei Kalinderu din Busteni si se va desfasura pe structuri artificiale de 25 metri inaltime, acoperite partial cu gheata.

Prima etapa a Cupei Mondiale de Catarare pe Gheata are loc in Coreea de Sud, iar in urmatoarele etape alpinistii isi vor masura priceperea in Romania, Elvetia, Franta, Italia si Rusia.  

 

 

>

Stațiuni recomandate

Totul despre cele mai bune pârtii din România

Toate pârtiile
< script> // Facebook async loading. (function(){ var e = do cument.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location. protocol+'//connect.facebook.net/en_US/all.js'; doc ument. getElementById('fb-root').appendC hild(e); }()); window.fbAsyncInit = function(){ FB.init({appId:'2549117 712 57763',stat us:true,cookie:true,xfbml:true}); };