Tabere de schi si snowboard pentru copii. Care sunt cele mai bune oferte

Copiii sunt deja cu gandul la sarbatorile de iarna, desi mai au de asteptat cel putin o luna pana cand se da startul taberelor de schi si snowboard.

Parintii nu stau insa pe ganduri si au inceput deja sa rezerve locuri pentru cei mici, mai ales ca majoritatea organizatorilor au pastrat aceleasi preturi ca si anul trecut.     

La Predeal de exemplu, incepand din 18 decembrie pana in 2 martie se vor organiza tabere de schi si snowboard pentru copii cu varste curprinse intre 4 si 18 ani.

Preturile variaza intre 1100 lei si 1300 lei pentru 6 zile de cazare, in functie de perioada. Copiii vor fi cazati la un hotel de 3 stele la baza partiei, vor primi 3 mese pe zi plus o gustare, 5 ore de schi zilnic si se vor distra pe patioar. 

In pret este inclus si echipamentul pentru schi cu clapari, bete si casca. In timpul care le ramane, organizatorii au programat jocuri de interior si exterior. Oferta nu include si transportul pe cablu.

La Busteni, taberele de iarna incep din 15 decembrie si se incheie in 22 februarie. Aici, copiii vor avea sansa ca pe langa schi sau snowboard sa isi aleaga si activitati optionale: inot, echitatie sau dezvoltare personala. 

Oferta pentru prescolari costa 1250 lei si dureaza 6 zile iar pentru scolari costa 1350 euro si dureaza 7 zile. 

In statiunea montana Straja din Hunedoara, tabara de schi si snowboard pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 17 ani se desfasoara in perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2014.  

Pretul pentru 7 zile este de 1280 lei si include cazarea la o cabana chiar la marginea partiei, 3 mese pe zi si ceai cald in pauzele de schi, un supraveghetor la fiecare grupa de 10 copii, schipass, un CD cu fotografi din tabara si diplome de participare. Pentru a rezerva un loc in tabara se achita un avans de 400 lei. 

Indiferent de tabara aleasa, copiii vor avea sansa sa isi consume energia si sa invete sporturi de iarna in aceste tabere de sezon cu activitati variate in functie de varsta.  

Modifică setările cookies